Tietoturva

Laitteisiisi murtautumaan pyrkivistä hakkereista on tulossa yhä etevämpiä. Uudet kiristysohjelmat, tietojenkalastelu ja muut haittaohjelmatyypit vaativat uusia kyberturvallisuusratkaisuja, jotta pysyt kasvavien uhkien edellä. Olemme kehittäneet Kaspersky Small Office Securityn, joka auttaa sinua pysymään tämän päivän uhkien tasalla. Katso, mitä voit tehdä suojauksesi parantamiseksi.

Tässä osiossa

Tietokoneen tarkistaminen

Virustietokantojen ja sovellusmoduulien päivitykset

Tunkeutumisen esto

Verkon valvonta

Käyttäjien toiminnan hallinta tietokoneella ja Internetissä

Pre-Kaspersky-viruksen poisto

Poistetun tai puhdistetun tiedoston palauttaminen

Sähköpostiviestien suojaaminen

Osallistuminen Kaspersky Security Network -verkostoon

Suojaus käyttämällä laitteiston virtualisointia

Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymän tuomaa suojaa